Opening – Leusden Nu – (16-06-2011)

Eerlijk Eat & Meet opent

Wethouder Erwin Jansma opende zaterdag de nieuwe brasserie Eat & Meet op ‘t Erf. Eerlijk eten en elkaar ontmoeten is hier het devies.

LEUSDEN – Ter gelegenheid van de opening van Brasserie Eat & Meet, gevestigd in het pand van voormalig Ronduit, was de Leusdense bevolking uitgenodigd te komen proeven van de kaart. Daarop staan gerechten als gerookte zalm met rivierkreeftjes en crème fraîche, heel piepkuiken gemarineerd in texmex kruiden, ambachtelijk bereide hamburger van slagerij Ad van Leeuwen, dessertijs van IJshoeve Ruitenbeek en kaas van De Kopermolen in Stoutenburg. Het brood komt van bakker Boersma uit Amersfoort. Eigenaar en kok Vincent Hoogendoorn werkt kortom graag met eerlijke streekproducten. Zijn partner en mede-eigenaar Chantal van Ooijen voert de bediening aan.

Het vernieuwde interieur kreeg een moderne uitstraling met grijstinten, prettig zittende stoelen en een robuuste menukaart. Het restaurant beschikt over draadloos internet. Behalve op winkelend publiek en zakelijke gasten mikt Hoogendoorn ook op ontvangst van groepen. Eerlijk eten en elkaar ontmoeten is het devies. Eat & Meet is niet duur: denk aan prijzen rond de 15 euro voor een hoofdgerecht en 5 euro voor een dessert.

Eat & Meet, ‘t Erf 14 , Leusden, tel. 033 – 4320969; www.brasserieeatenmeet.nl, open ma.-do. 10.00-18.00 uur, vr. za 09.00-21.00 uur.

Eigenaren Vincent Hoogendoorn en Chantal van Ooijen met wethouder Jansma.
Foto: ronald kersten fotografie

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.