Menukaart

CANAPÉS

(broodhapjes)
Gerookte zalm met Hollandse garnaal
Carpaccio met oude kaassnippers
Limburgse kloosterham met truffelmayonaise
Rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise
Kikkererwten op Indiase wijze met wasabi nootjes
Geitenkaas met walnoten, cranberry en honing
Witvisrilette met gebakken gamba

COCKTAILS

Tartaar van verse tonijn, avocado en geroosterde sesam
Krabcocktail met likeur 43
Gerookte paling met frisse aardappelsalade en peterseliecreme
Gerookte zalmtartaar met een gebakken gamba en verse kruiden
Biologische kip met avocado en gepofte paprika
Rundertartaar met een kwarteleitje en truffelmayonaise
Mozarella, tomaat, avocado en komkommer (vega)

SHARED PLATTERS

Mediterraanse mix
Canapé met carpaccio, cocktail van krab of kip, lamskoteletje,
mercquez worstje, chorizo kroketje, truffelkroketje, seranoham,
brood met aioli en olijventapenade

Hollandse mix
Canapé met Limburgse kloosterham, cocktail van paling of rund, kipsaté,
bitterbal, ossenworst, oude kaas, lolly van ham en aspergegelei,
gehaktballetjes en brood met kruidenboter

Oosterse mix
Canapé met kalfsvlees, cocktail van tonijn of kip en avocado,
yakitorispiesje, gemarineerde gamba, rendangkroketje,
garnalenkroketje, samosa, gegrilde tonijn en brood met hummus

Chef’s special
Mix van de chef

SNACKS

met bijpassende saus
Bitterballen (portie van 8 stuks)
Minikroketjes (portie van 3 stuks)
keuze uit:
Geitenkaas, chorizo, rucola kaas, kalf of bospaddestoelen
Truffel, gamba, rendang of seranoham
Garnalen

WARME ITEMS

Drie merquez worstjes met huisgemaakte barbeque saus
Vijf gehaktballetjes met spicy tomatensaus
Twee lamskoteletjes gemarineerd in knoflook en tijm met tzatziki
Twee kipspiesjes gemarineerd met koriander en chili
Twee gamba’s gemarineerd met citrus en knoflook
Gegrilde verse tonijn met huisgemaakte mango chili chutney
Kabeljauwfilet met witte wijnsaus
Zeebaarsfilet op de huid gebakken met antiboise saus

BROOD MET DIPPERS

Broodplankje met onderstaande dippers
Huisgemaakte tomatenchutney
Huisgemaakte olijventapenade
Huisgemaakte pesto en aioli
Truffelmayonaise
Huisgemaakte humus op Indiase wijze
Olijfolie met grof zeezout

LOLLIES

Geitenkaas met gelei van framboos
Ganzenlever met gelei van mango
Mousse van zalm met gelei van spinazie
Mousse van ham met gelei van asperge
Ossenworst met gelei van amsterdamse ui

AMUSES

Rosé gebraden kalfsvlees met een gefrituurde gamba
Shasimi van verse tonijn met gegrilde tonijn en ketjapmayonaise
Waslijntje met gemarineerde kip, guacamole en geroosterde amandelen
Bordje carpaccio met basilicummayonaise en oude kaas

ALLE GERECHTEN OP DEZE KAART ZIJN TE BESTELLEN VANAF 15.00

Reacties zijn gesloten.